Verhuur parochiezaal en school Sint-Antelinks

 

Het lokaal bestuur stelt enkele ruimtes in de parochiezaal en school van Sint-Antelinks ter beschikking voor verschillende gebruikers en voor diverse soorten activiteiten (ook voor privéfeesten), maar in de eerste plaats voor verenigingen en hun organisatie van diverse socio-culturele activiteiten.

Locatie: Ransbeekstraat 3-5 in Sint-Antelinks

Procedure

Op deze pagina vind je het aanvraagformulier voor het huren van een ruimte in de parochiezaal en school van Sint-Antelinks.

Mail het ingevulde aanvraagformulier naar uitleen@herzele.be. Aanvragen zonder het formulier worden niet aanvaard! De reservatie is pas definitief na bevestiging via mail door de dienst.

Bedrag

  • Het standaardtarief is het tarief voor alle niet-commerciële, publiek toegankelijke activiteiten in de gemeentelijke lokalen of voor het gebruik van de materialen binnen de gemeentegrenzen. (1)
  • Inwoners die een UiT-activiteit organiseren die niet commercieel is, krijgen een korting van 25% op het standaardtarief (zowel prijzen als supplementen, tenzij anders vermeld). (2)
  • Verenigingen aangesloten bij één van de adviesraden, Herzeelse scholen en oudercomités die een UiT- activiteit of ledenactiviteit organiseren krijgen een korting van 50% op het standaardtarief. (3)
  • Gemeentelijke diensten, adviesraden, het AGB en veiligheidsdiensten maken gratis gebruik van de gemeentelijke lokalen en materialen voor activiteiten rechtstreeks gekoppeld aan hun werking en doelstellingen. Indien het gaat over een publiek toegankelijke vrijetijdsactiviteit, dient deze ook opgenomen te worden in de UiT-kalender. (4)
Parochiezaal en school Sint-Antelinks Huurprijs (1) Huurprijs (2) Huurprijs (3) Huurprijs (4)
Feestzaal met podium, toog en toiletten 140 € 105 € 70 € 0 €
Vast supplement feesten na middernacht 30 € 30 € 30 € 0 €
Supplement keuken 40 € 30 € 20 €  
Supplement klaslokaal 30 € 22,50 € 15 € 0 €
Huur klaslokaal 40 € 30 € 20 €  
Huur keuken 50 € 37,50 € 25 €  
Speelkoer (gratis bij huur ruimtes schoolgebouw) 0 € 0 € 0 €  
Vast tarief eetfestijnen 220 € 220 € 180 € 0 €
Tarief feestzaal voor receptie door erkende Herzeelse amateurkunstenverenigingen (per weekdag)     20 € 0 €
Tarief feestzaal en school voor receptie en opbouw n.a.v. voorstellingen door erkende Herzeelse amateurkunstenverenigingen (per weekdag)     25 € 0 €
Tarief feestzaal en school voor repetitie en opbouw n.a.v. voorstellingen door erkende Herzeelse amateurkunstenverenigingen (per weekenddag)
    50 € 0 €
arief feestzaal en school voor voorstellingen door erkende Herzeelse amateurkunstenverenigingen (vast tarief)
    100 € 0 €

Regelgeving

Nuttige informatie, afspraken en kortingstarieven staan verzameld in de algemene gebruiksvoorwaarden voor alle lokalen en materialen die het gemeentebestuur van Herzele verhuurt. Op deze pagina kan je de algemene gebruiksvoorwaarden nalezen.

Meer info over de ruimtes in de parochiezaal en de school van Sint-Antelinks, de bijzondere voorwaarden en de prijzen staan verzameld in de bijzondere gebruiksvoorwaarden voor de parochiezaal en school Sint-Antelinks. Op deze pagina kan je de bijzondere gebruiksvoorwaarden nalezen.