Verhuur Gemeentelijke Basisschool Herzele

Het gemeentebestuur stelt enkele lokalen in de Gemeentelijke Basisscholen van Herzele ter beschikking voor verschillende gebruikers en voor diverse soorten activiteiten (met uitzondering van privéfeesten), maar in de eerste plaats voor verenigingen en hun organisatie van diverse socio-culturele activiteiten.

Locatie: Tuinwijkstraat 2 in Herzele

Procedure

Op deze pagina vind je het aanvraagformulier voor het huren van een ruimte in de Gemeentelijke Basisscholen van Herzele.

Mail het ingevulde aanvraagformulier naar uitleen@herzele.be. Aanvragen zonder het formulier worden niet aanvaard! De reservatie is pas definitief na bevestiging via mail door de dienst.

Bedrag

  • Het standaardtarief is het tarief voor alle niet-commerciële, publiek toegankelijke activiteiten in de gemeentelijke lokalen of voor het gebruik van de materialen binnen de gemeentegrenzen. (1)
  • Inwoners die een UiT-activiteit organiseren die niet commercieel is, krijgen een korting van 25% op het standaardtarief (zowel prijzen als supplementen, tenzij anders vermeld). (2)
  • Verenigingen aangesloten bij één van de adviesraden, Herzeelse scholen en oudercomités die een UiT- activiteit of ledenactiviteit organiseren krijgen een korting van 50% op het standaardtarief. (3)
  • Gemeentelijke diensten, adviesraden, het AGB en veiligheidsdiensten maken gratis gebruik van de gemeentelijke lokalen en materialen voor activiteiten rechtstreeks gekoppeld aan hun werking en doelstellingen. Indien het gaat over een publiek toegankelijke vrijetijdsactiviteit, dient deze ook opgenomen te worden in de UiT-kalender. (4)
GBS De Kersentuin Huurprijs (1) Huurprijs (2) Huurprijs (3) Huurprijs (4)
Sportzaal 140 € 105 € 70 € 0 €
Overdekte speelplaats, inkom, toiletten 40 € 30 € 20 € 0 €

Regelgeving

Nuttige informatie, afspraken en kortingstarieven staan verzameld in de algemene gebruiksvoorwaarden voor alle lokalen en materialen die het gemeentebestuur verhuurt. Op deze pagina kan je de algemene gebruiksvoorwaarden nalezen.

Meer info over de lokalen in de Gemeentelijke Basisscholen van Herzele, de bijzondere voorwaarden en de prijzen vind je in de bijzondere gebruiksvoorwaarden. Op deze pagina kan je de bijzondere gebruiksvoorwaarden nalezen.