Renovatiecoach

Renovatieplannen zijn vaak verre van evident ... Ga je voor nieuwe ramen? Of heeft er iets anders een grotere prioriteit? Eens de aanpak bepaald is komt het volgende vraagstuk: hoe begin je eraan? Mensen uit kwetsbare situaties staan daarbij dan ook nog eens voor een enorme financiële uitdaging.

Om je te ondersteunen, heeft SOLVA de 'renovatiecoach' in het leven geroepen. Deze geeft gratis advies over de renovatie van jouw woning. 

Procedure

Advies aan huis

Na een verkennend telefonisch gesprek komt de renovatiecoach langs bij jou. Zoals een garagist een nazicht doet bij een wagen, doet de renovatiecoach dat bij jouw huis. Van boven tot onder bekijkt hij het en legt hij de pijnpunten bloot. De renovatiecoach van SOLVA zit samen met je en geeft een helder verslag over wat het beste aangepakt kan worden en wat het meest dringend is. Meestal stopt de begeleiding daar en kan je dan zelf aan de slag, maar soms gaat de begeleiding nog een stap verder.

Renovatiebegeleiding

Als je dat wenst, begeleidt de renovatiecoach jou dus verder. De renovatiecoach vraagt dan offertes op bij aannemers, analyseert ze samen met je en bevestigt ze eventueel. In geval van problemen blijft de renovatiecoach het aanspreekpunt voor beide partijen, en na de werken gaat deze na of alles goed is verlopen.

Contact

Je kan de renovatiecoach bereiken via renovatiecoach@so-lva.be.

Bedrag

De begeleiding door de Renovatiecoach is volledig gratis.