Polyprint ontwerp en druk

Polyprint is een atelier voor vakmanschap en creativiteit in drukwerk. Dit bekwaam collectief is gegroeid uit een kleine boekdrukdrukkerij die anno 1958 werd opgericht (boekdruk is typodruk en niet hetzelfde als letterpress, letterpress is typodruk met reliëf). Polyprint ontpopte zich hierbinnen in 1989 en met onze passie voor artwork, design en technisch vernuft maken we van elk drukwerk een waar kunstwerk, waarbij de mooiste papiersoorten, de meest exclusieve inkten en folies elkaar versterken.

Voor kleine oplages hebben we een budgetvriendelijke oplossing die bovendien uiterst snel kan worden geleverd. Ons digitaal drukwerk (vlakdruk) is van uitzonderlijke kwaliteit door ons exclusieve kleurenmanagement. Bovendien ook perfect te combineren met foliedruk en of letterpress.

Offsetdruk (vlakdruk) is een eerder traditionele druktechniek die werd gecommercialiseerd begin de jaren ’70. Vandaag staat offset nog steeds voor de betere kleurkwaliteit en daardoor weergaloos drukwerk. Eveneens perfect te combineren met foliedruk en of letterpress. Offset is geschikt voor alle vormen van drukwerk: geboortekaarten, huwelijksuitnodigingen, verenigingsdrukwerk, bedrijfsdrukwerk, enzovoort…

Onze letterpress & hotfoil studio is wat Polyprint uniek maakt in België. Hier wordt de allerhoogste kwaliteit in drukwerk geleverd. Onze designers en klassedrukkers flirten met deze antieke machines voortdurend met de limieten van wat technisch haalbaar is in hoogwaardig drukwerk.
A GRAPHIC DESIGN PLANET

Ons creatieve team schrikt nimmer terug voor het onbekende of het “vacuo terribili”. Ze verbinden mooie papiersoorten met illustraties en moderne ontwerpen met klasse. Het ambachtelijke is nooit ver weg. Ook niet in design. Tekeningen, aquarellen, … worden net als vroeger eerst uitgewerkt op papier of doek. Alles wordt éénmalig uitgewerkt op maat. Gecombineerd met de mooiste druktechnieken behalen we met ons sterke team buitengewone drukresultaten. Overtuig jezelf en bekijk onze portfolio!

Contactgegevens

Adres
Peperstraat 24, 9550Herzele
Tel.
053 63 04 04
E-mail
dimitri@polyprint24.be
Website
www.polyprint24.be

Contactpersoon

Van Acker Dimitri

Openingsuren

Op afspraak