Knop M. bvba

In 1989 werd onze firma opgericht door Maurice Knop in Woubrechtegem. De bvba werd overgenomen in 2008 door zijn zoon Christophe. 

Tijdens het installeren van jouw centrale verwarming, kiezen wij steeds voor de beste merken. Wij plaatsen radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen. Zowel in nieuwbouw, renovatie, als ketelvervanging. Onze verwarmingsinstallaties werken op gas, stookolie of via een warmtepomp.

Wij bieden een wijd gamma airconditioning toestellen aan, zowel zichtbaar als weggewerkt in het interieur. Dit kan voor koeling maar ook voor een splitsing van koeling en verwarming.

Bij bvba Knop kan je terecht voor allerlei sanitaire toepassingen zoals: wellness, kranen, douches, baden, badkamermeubilair, regenwaterrecuperatie, sanitair warm water door middel van zonneboilers met thermische zonnepanelen, ...

Ventilatie of luchtverversing is het vervangen van lucht in een ruimte die vervuild of verontreinigd is. Bvba Knop doet al jouw ventilatie conform met de EPB-decreet.

Door onze jarenlange ervaring en steeds vooruitstrevende technieken hebben wij een uitstekende knowhow en dienstverlening.

Contactgegevens

Adres
Kauwstraat 88, 9550Sint-Lievens-Esse
Tel.
054 50 48 04
Fax
053 63 03 79
E-mail
info@bvbaknop.be
Website
www.bvbaknop.be

Contactpersoon

Knop Christophe

Openingsuren

Op afspraak