Speelpleinwerking Pinokio

De paas- en zomervakantie betekenen maar één ding: spelen op het speelplein! Speelpleinwerking Pinokio in de gemeentelijke basisschool de Kersentuin (Tuinwijkstraat 2, 9550 Herzele) en zijn animatoren gooien dan opnieuw de deuren open van het zotste speelplein der speelpleinen. Heb jij zin om eens volledig uit de bol te gaan? Dan ben jij een geboren speelpleiner en ontvangen we je graag met open armen op speelplein Pinokio! Samen met een enthousiaste groep animatoren beleef je dolle avonturen.

Voorwaarden

Alle kinderen vanaf 7 jaar, die het eerste leerjaar hebben volbracht, tot en met 14 jaar zijn van harte welkom op speelplein Pinokio. Heeft een kind het eerste leerjaar afgewerkt, maar is hij of zijn nog geen 7 jaar? Ook dan mag het kind komen spelen op het speelplein!

Procedure

Inschrijven voor Speelpleinwerking Pinokio gebeurt via het online inschrijvingsplatform https://herzele.ticketgang.eu. Onderaan deze pagina vind je een handleiding.

Een dag op het speelplein is onderverdeeld in twee verschillende delen. Komt jouw kind een hele dag (van 07u00 tot 18u00), dan klik je zowel de voor- als namiddag aan als activiteit. Komt jouw kind enkel een halve dag, dan klik je uiteraard alleen die periode aan. Uitstappen dien je apart aan te kopen.

Kies je voor voor- en/of na-opvang bij een sportkamp, dan wordt dit cash betaald op het speelplein zelf en niet via TicketGang. Hiervoor dien je ook niet op voorhand in te schrijven

Bedrag

 • tarief voor een volledige dag: 5 euro
 • tarief voor een halve dag: 2,5 euro
 • tarief voor een volledige dag voor het 2de kind uit hetzelfde gezin: 4 euro
 • tarief voor een halve dag voor het 2de kind uit hetzelfde gezin: 2 euro

Voor- en na-opvang en tien- en vieruurtje zitten in deze prijs inbegrepen.

Neem je deel aan een sportkamp en heb je vooropvang (07u00 tot 09u00) of naopvang (16u00 tot 18u00) op het speelplein nodig, dan betaal je 1 euro voor de vooropvang en 1 euro voor de na-opvang.

Meer info

Om de goede werking van speelplein Pinokio te garanderen, vragen wij je om met volgende afspraken rekening te houden:

 • Een speelplein dient om te spelen. Zorg er dus voor dat de kinderen aangepaste kleding en schoeisel aan hebben.
 • Ouders brengen hun kind meteen naar de inschrijfbalie. Op het einde van de dag melden de ouders zich aan bij de balie en nadien zal het kind naar de balie worden gebracht.
 • Een medische fiche kan worden afgedrukt via TicketGang. Stuur deze fiche op naar de Jeugddienst of breng deze mee naar de eerste dag van het speelpleinbezoek.
 • Vooraf inschrijven is wenselijk om wachtrijen aan de balie te vermijden.
 • Een speelpleindag ziet er als volgt uit:
  07u00 – 09u00: vooropvang
  09u00 – 12u00: voormiddag
  12u00 – 13u00: middagpauze
  13u00 – 16u00: namiddag
  16u00 – 18u00: na-opvang

  Van 12u00 tot 13u00 kunnen de kinderen blijven eten op het speelplein.
  Elk kind dient een eigen lunchpakket mee te brengen.