Maak van december een warme maand in Herzele!

Samen maken we van december een warme maand in Herzele. Het lokaal bestuur van Herzele roept iedereen die in de maand december een actie organiseert t.v.v. een goed doel op om zich te registreren. In ruil krijg je extra promotie en maak je kans op een bezoek van Warme William tijdens jouw actie.

December is traditiegetrouw een koude maand, maar niet in Herzele. Tijdens deze maand worden heel wat acties t.v.v. een goed doel op poten gezet. Het lokaal bestuur wil die verzamelen en zo tonen dat Herzele een warme gemeente is met warme inwoners.

We roepen alle Herzelenaren, Herzeelse verenigingen en organisatoren op om hun actie t.v.v. een goed doel tijdens de maand december te registeren. Grote en kleine acties, georganiseerd door particulieren, door verenigingen of andere organisatoren, voor gelijk welk goed doel, … Ze komen allemaal in aanmerking!

Registreer jouw warme actie(s), krijg extra promotie en maak kans op een bezoek van Warme William

Registreer jouw warme actie vóór 22 november 2019 via het formulier in ons digitaal loket (onderaan deze pagina). Beschik je niet over een computer of internet, bel dan naar 053 60 70 43 om de actie te laten registeren.

In ruil:

  • Wordt jouw actie extra gepromoot door het lokaal bestuur, d.i. via de facebookpagina @lokaalbestuurHerzele, de website www.herzele.be/warmemaand en de Herzelenaar in weekblad Pano.
  • Maak je kans op een bezoek van Warme William tijdens jouw actie. Hij brengt ook een fotowedstrijd mee. De winnaars krijgen een exclusief fleecedekentje van Herzele.

Wie is Warme William?

Herzele is samen met 41 andere steden en gemeenten ingestapt in het project Warme Steden en Gemeenten, om zo een steentje bij te dragen aan het verhogen van het mentaal welbevinden. 

Warme William is de mascotte van dit project. Het is een grote blauwe beer die iedereen uitnodigt om te vertellen wat er scheelt én graag een luisterend oor aanbiedt. Iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. Dan is het fijn dat er een Warme William voor je klaar staat. Warme William zit op zijn bankje, waarop staat: “Zit je met iets? Praat erover. Warme William luistert." 

Meer info op www.warmewilliam.be.

Meer info

Wil je meer info over de campagne 'December, warme maand in Herzele', neem dan contact op met het lokaal dienstencentrum.

Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2019 8.30 u.