Verfrissing tijdens het sporten aan sportpark De Vrede

Een drinkbus die tijdens het sporten rapper leeggedronken wordt dan verwacht. Het overkomt de beste sporters. Gelukkig kunnen sporters sinds kort hun drinkbus gratis bijvullen aan Sportpark De Vrede.

Lokaal bestuur Herzele kreeg onlangs, op aangeven van de gemeentelijk afgevaardigde, de mogelijkheid om via waternetbeheerder Farys een drinkwaterfontein te laten installeren op openbaar domein. Het drinkwater is voor sporters volledig gratis, al moet je natuurlijk wel een drinkbus bij de hand hebben.

De drinkwaterfontein, ter waarde van 10.000 euro, werd gratis geplaatst door Farys en het verbruik van het drinkwater wordt door het lokaal bestuur gedekt. 

Waar vind ik de drinkwaterfontein?

De drinkwaterfontein is terug te vinden op de parking van sportpark De Vrede. Hij staat op de laatste parkeerplaats rechts alvorens naar het oefenterrein en cafetaria te wandelen. Bovendien is er geen sprake van vuile knoppen, maar wel een sensor aan de zijkant van de fontein waar men contactloos een hand voor kan houden om de drinkbus te vullen.

Het is nooit stil aan sportpark De Vrede. Dagelijks wordt er gesport, van voetballen tot fietsen, wandelen, lopen of skaten. Je ziet er allerlei soorten sport passeren. Het is daarom de ideale plek om een drinkwaterfontein te installeren.

We hopen dat we alle sporters hun harde inspanning kunnen belonen met deze verfrissing!

Gepubliceerd op vrijdag 7 oktober 2022 9.30 u.