Trefpunt: opmerkingen en vragen

Elke opmerking of vraag is welkom bij het lokaal bestuur. Blijf er niet mee zitten. Laat het ons weten via Trefpunt. Trefpunt geeft alles door aan de bevoegde dienst en zorgt ervoor dat u snel een antwoord en/of oplossing krijgt.

 

Procedure

Online

  • Vul het formulier in (onderaan deze pagina)

Telefonisch

  • Bel naar het gratis telefoonnummer 0800-9550 8 (maandag tot en met vrijdag van 09u00 tot 12u00 en 13u30 tot 16u00, donderdag van 17u00 tot 19u00).

Persoonlijk

  • Kom van maandag tot en met vrijdag tussen 09u00 en 12u00 langs op het gemeentehuis (Markt 20, 9550 Herzele).

Uitzonderingen

  • Heb je een klacht over de dienstverlening van het gemeente of OCMW-bestuur, dan kan je die op verschillende manieren melden. Meer informatie vind je hier.
  • Een defecte straatlamp melden, gebeurt steeds bij de beheerder (Fluvius of AWV). Meer informatie vind je hier.
  • Opgelet: een zeer gevaarlijke situatie of een probleem dat de veiligheid ernstig in het gedrang brengt, meldt u het best onmiddellijk op het noodnummer 101.
  • Gebreken aan voetpaden, fietspaden, straten, wegen, openbare verlichting, ... in Vlaanderen, kunt u melden via het Meldpunt Wegen. Dat kan online via www.meldpuntwegen.be of telefonisch via 1700 (elke werkdag tot 09u00 en 19u00).

Meer info

Ideeën en suggesties van inwoners zijn welkom op ons online participatieplatform denkeensH.herzele.be.

Kan je het online formulier hieronder niet zien? Dan heb je in jouw cookie-instellingen wellicht geen toestemming gegeven om embedded content weer te geven. Surf naar www.herzele.be/cookies en duid 'embedded content weergeven' aan om het formulier te kunnen weergeven. 

Embedded content is bijvoorbeeld youtubevideo's, online formulieren via onze partners,...