Tentoonstelling 'Connemara tegen Corona in beeld'

Heb jij meegedaan met de Connemara tegen corona of een leuke boodschap gemaakt? We brengen de Herzeelse acties in beeld tijdens een tentoonstelling in De Wattenfabriek en daarvoor hebben we jouw foto's en creaties nodig.

Op 5 april passeerde er geen Ronde van Vlaanderen door de Herzeelse straten, wel een Connemara tegen corona. Vanuit ons kot zwaaiden we mee met een witte handdoek of een ander wit attribuut op de tonen van Les lacs du Connemara van Michel Sardou die omstreeks 14u25 door de boxen knalde dankzij Radio Star. De Connemara tegen corona maakte deel uit van de Ronde tegen Corona, waarbij VTM en HLN met een helikopter langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen vlogen. De Herzelenaren bewezen massaal hun steun met verschillende acties en leuke boodschappen in de tuin of op de oprit en met de Connemara als hoogtepunt.

Op vraag van de initiatiefnemers van de actie willen we de solidariteit en creativiteit graag in beeld brengen tijdens een tentoonstelling in De Wattenfabriek van zodra die opnieuw open is volgens de normale werkingsuren. Daarom vragen we om jouw foto's door te geven via het digitaal loket van het lokaal bestuur.

Omdat Facebook de kwaliteit van de foto’s verlaagt, vragen we naar de originele foto('s). Omschrijf ook kort wat je deed en wie er eventueel te zien is op jouw foto('s).

Door jouw foto op te sturen, geef je toestemming om de foto te gebruiken in deze publiek toegankelijke tentoonstelling.

Gepubliceerd op dinsdag 14 april 2020 8.59 u.