Start inschrijvingen vakantie-initiatieven

Op zondag 17 februari starten de inschrijvingen voor sportkampen, grabbelpas, speelpleinwerking en buitenschoolse kinderopvang in de paas- en zomervakantie.

Tijdens de paas- en zomervakantie biedt lokaal bestuur Herzele opnieuw heel wat initiatieven aan voor kinderen en jongeren: sportkampen, grabbelpas, speelpleinwerking Pinokio en buitenschoolse kinderopvang De Buiteling.

Brochure

Alle informatie over deze initiatieven staat verzameld in de nieuwe brochure 'Vakantie-initiatieven paas- en zomervakantie 2019'.

  • Je kan de brochure online lezen op deze website.
  • Je kan een papieren exemplaar ophalen aan de balie van het gemeentehuis (Markt 20), aan de balie van De Wattenfabriek (Solleveld 35) of bij de Sportdienst in Sportpark De Steenoven (Kerkkouter 40).

De leerlingen van alle basisscholen en de leerlingen van de eerste graad van de middelbare scholen in Herzele krijgen sowieso een exemplaar van deze brochure mee naar huis.

Start inschrijvingen

De inschrijvingen voor de vakantie-initiatieven in de paas- en zomervakantie starten op zondag 17 februari 2019 om 09u00. Vanaf maandag 18 februari 2019 om 09u00 kan je bij de diensten terecht voor ondersteuning bij het inschrijven.

Inschrijven gebeurt via de online applicatie TicketGang (https://herzele.ticketgang.eu). Daar kan je een gezinsaccount aanmaken. We raden jou aan om vóór de start van de inschrijvingen op 17 februari 2019 een gezinsaccount aan te maken. Op die manier kan je op het moment dat je wenst in te schrijven gemakkelijk en snel te werk gaan.

Voor de voetbalstage bij KVC De Toekomst Borsbeke kan je al vanaf 15 januari 2019 inschrijven bij de sportvereniging zelf. Voor de (kleuter)turnstages bij Artigym kan je vanaf 10 februari 2019 inschrijven via de sportvereniging zelf.

Gepubliceerd op donderdag 10 januari 2019 13.32 u.