Alle info over het corona-virus in Herzele

Sportkampen zomervakantie 2020

Tijdens de zomervakantie 2020 organiseert de Sportdienst van Herzele heel wat sportkampen, al dan niet in samenwerking met Herzeelse sportverenigingen. Er is een ruim en gevarieerd aanbod voor kinderen van 4 tot 16 jaar.

Het programma met alle sportkampen en de nodige informatie hierover kan je nalezen in de brochure Vakantie-initiatieven Paas- en Zomervakantie Gemeente Herzele. Je kan de brochure online lezen in onze digitale bibliotheek issuu.com/lokaalbestuurherzele. Een papieren exemplaar kan je gratis afhalen bij de Sportdienst.

Inschrijven

Inschrijven voor de sportkampen kan via het online inschrijvingsplatform Ticketgang. Inschrijven via e-mail of telefoon is niet mogelijk. Meer informatie inwinnen kan uiteraard wel via mail of telefoon. Onderaan deze pagina vindt u een handleiding.

Alle informatie over de kostprijs van de sportkampen vind je in de brochure Vakantie-initiatieven Paas- en Zomervakantie Gemeente Herzele. Je kan de brochure online lezen in onze digitale bibliotheek issuu.com/lokaalbestuurherzele. Een papieren exemplaar kan je gratis afhalen bij de Sportdienst.

Maatregelen in het kader van de bestrijding van het coronavirus

  • Er is slechts één jeugdactiviteit per week toegestaan. Dat wil zeggen dat er geen voor- of na-opvang mogelijk is in De Buiteling of op Speelplein Pinokio. De Sportdienst onderzoekt op dit moment of er nood is aan voor- en na-opvang. Indien dit zo is, zal de Sportdienst deze opvang zelf organiseren.
  • Was jouw kind 5 dagen voor de aanvang van de activiteit ziek, dan komt jouw kind niet naar de activiteit. Neem als ouder jouw verantwoordelijkheid.
  • De Sportdienst volgt de richtlijnen opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad. Ouders krijgen hierover meer informatie per brief en/of mail.