Sportkampen

Tijdens paas- en zomervakantie organiseert de Sportdienst van Herzele heel wat sportkampen, al dan niet in samenwerking met Herzeelse sportverenigingen. Elk jaar is er een ruim en gevarieerd aanbod voor kinderen van 4 tot 16 jaar.

Het programma met alle sportkampen en de nodige informatie hierover kan je nalezen in de brochure Vakantie-initiatieven Paas- en Zomervakantie Gemeente Herzele. Je kan de brochure online lezen in onze digitale bibliotheek issuu.com/lokaalbestuurherzele. Een papieren exemplaar kan je gratis afhalen bij de Sportdienst.

Procedure

Inschrijven voor de sportkampen kan via het online inschrijvingsplatform Ticketgang. Inschrijven via e-mail of telefoon is niet mogelijk. Meer informatie inwinnen kan uiteraard wel via mail of telefoon.

Onderaan deze pagina vindt u een handleiding.

Bedrag

Alle informatie over de kostprijs van de sportkampen vind je in de brochure Vakantie-initiatieven Paas- en Zomervakantie Gemeente Herzele. Je kan de brochure online lezen in onze digitale bibliotheek issuu.com/lokaalbestuurherzele. Een papieren exemplaar kan je gratis afhalen bij de Sportdienst.