Renovatieadvies aan huis

Wie duurzaam (ver)bouwt, wint altijd. Maar vaak weten mensen niet hoe eraan te beginnen. Renovatieadvies aan huis is de eerste stap in je renovatietraject waarin onze deskundige renovatieadviseur je op weg zet naar een toekomstbestendige en klimaatvriendelijke woning.

De benovatiecoach kan je na het advies ook verder begeleiden en ontzorgen bij de uitvoering van de prioritaire renovatiewerken.

Echter heeft niet iedereen een volledig renovatieadvies of -traject nodig. Heb je een specifieke vraag over één of enkele aspecten van je woningrenovatie? Stel deze dan in het online infoloket van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen (Provincie Oost-Vlaanderen).

Telefoon- of videogesprek

Gezien de grote vraag naar renovatieadvies kan de wachttijd voor een afspraak voor een renovatieadvies aan huis oplopen. Om je zo snel mogelijk verder te helpen, krijg je na inschrijving voor renovatieadvies per mail de mogelijkheid om een moment te kiezen voor een telefoon- of videogesprek met de renovatieadviseur. Tijdens dit gesprek kan je alvast een antwoord krijgen op je meest prangende vragen.

Indien nodig kan je in samenspraak met je adviseur een afspraak voor advies aan huis vastleggen.

Gepubliceerd op donderdag 11 mei 2023 16.30 u.