Ontdek het programma en de nieuwe website van CC de Steenoven

Het nieuwe culturele seizoen van CC de Steenoven in Herzele is er opnieuw één om duimen en vingers van af te likken. Het cultureel centrum lanceert ook een nieuwe website én een digitaal ticketingsysteem.

Ontdek het programma vanaf 16 mei 2019

Preuteleute, Steven Van Herreweghe, Raymond Van Het Groenewoud, Dez Mona, Theater Malpertuis, Axelle Red en noem maar op. Een indrukwekkende lijst aan artiesten zakt af naar CC de Steenoven. Er werd achter de schermen hard gewerkt aan het programma voor het seizoen 2019-2020.
 
Je ontdekt het programma vanaf 16 mei 2019 op de gloednieuwe website en/of in de papieren programmabrochure. Wil je graag een brochure ontvangen, mail dan naar steenoven@herzele.be.
 

Gloednieuwe website

CC de Steenoven gaat dit seizoen helemaal digitaal. Op 16 mei 2019 lanceert het cultuurcentrum een gloednieuwe website. Die zal veel overzichtelijker zijn dan de vorige en kan ook zonder problemen geconsulteerd worden op de smartphone of de tablet. De link blijft dezelfde: http://steenoven.herzele.be.
 

Tickets digitaal reserveren (en betalen)

Maar er is meer… Iedereen kan via de nieuwe website tickets kopen vanuit zijn of haar luie zetel, en dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je bovendien zelf bepalen waar je wil zitten. Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw online gekochte tickets ook meteen online betalen, of je kan ervoor kiezen om de tickets via overschrijving te betalen. De tickets belanden nadien in jouw mailbox. Je kan ze zelf thuis afprinten. Deze tickets breng je dan mee naar de voorstelling. Aan de ingang worden de tickets gescand.

De ticketverkoop start officieel op vrijdag 31 mei 2019 om 10.00 uur. Dat is ook de start van de ticketweek, die loopt tot en met maandag 10 juni 2019 om 12.00 uur. Wie zijn of haar tickets tijdens deze ticketweek koopt, krijgt 1 euro korting per ticket. Een mooi cadeau! Tijdens de ticketweek kan er ook een jaarabonnement gekocht worden. Voor amper 100 euro woon je dan tien vooraf geselecteerde voorstellingen bij.

Op 16 mei 2019, wanneer de nieuwe website wordt gelanceerd, gaan er echter vier voorstellingen in voorverkoop, waaronder de seizoensopener Preuteleute op vrijdag 20 september 2019.

Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2019 10.35 u.