Nieuw: digitaal loket bekendmaking omgevingsvergunning en openbaar onderzoek

Lokaal bestuur Herzele zet transparante en duidelijke communicatie met de burger centraal. Daarom introduceert het bestuur een digitaal loket voor alle omgevingsaanvragen in openbaar onderzoek en alle bekendmakingen van afgeleverde omgevingsvergunningen op het grondgebied van Herzele.

Digitaal loket via Geoportaal

In het digitaal loket vind je een overzicht van alle lopende openbare onderzoeken en bekendmakingen van recent vergunde dossiers met betrekking tot de aanvraag van een omgevingsvergunning op het grondgebied van Herzele. Je vindt er plannen, foto's en kan meten op kaart.

Het digitaal loket kan geraadpleegd worden via https://omgeving.geoportaal.be/herzele. Bij een eerste bezoek krijg je een rondleiding, die je ook op elk moment manueel kan starten. Er is ook een handleiding ter beschikking. Het digitaal loket is echter eenvoudig in gebruik. Heb je toch vragen of problemen, neem dan zeker contact op met de dienst Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening.

Een bezoek aan het fysieke loket blijft mogelijk

Omwille van auteursrechtelijke bescherming zijn niet alle bouwplannen zichtbaar in het digitaal loket. Je kan de plannen wel komen inkijken aan het loket van de dienst Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening.

 

Gepubliceerd op maandag 1 juli 2019 13.40 u.