Multimove for parents

Zin om te sporten, maar geen tijd? Wij hebben de oplossing! Wij geven ouders namelijk de kans om te sporten terwijl hun kind zich uitleeft tijdens het Multimoven!

Wanneer je jouw kind naar de Multimove brengt heb je waarschijnlijk vaak het gevoel dat je weinig tijd hebt om tijdens dat leuke sportuurtje nog iets praktisch te doen. Tot je weer thuis bent is het alweer bijna tijd om je kind te gaan ophalen oftewel geniet je van een drankje op het terras. Vind je daarnaast trouwens ook niet makkelijk tijd voor jezelf en je lichaam? Dan hebben wij de oplossing hiervoor!

Wij geven ouders de kans om te sporten terwijl hun kind zich uitleeft tijdens het Multimoven! Tijdens de periode van Multimove organiseren wij meerdere sportreeksen van elk 5 opeenvolgende lessen.

Wat houden deze lessen in?

Elke les bestaat uit een korte maar zeer effectieve workout met achteraf een ontspannende relaxatie. Elke week wordt er op een leuke manier gewerkt aan de conditie en wordt er telkens een andere spiergroep behandeld. En dit allemaal in 30 à 45 minuten tijd! Voldoende tijd over om je kleine sporter nog voor- of achteraf aan het werk te zien.

Praktische info

  • Waar: Sportpark De Steenoven, Parketzaal
  • Wanneer: Woensdag tussen 13u30 – 14u30
  • Periode: Elke woensdag van 9 november t.e.m. 7 december
  • Prijs: €20 voor 5 lessen

Inschrijven

Schrijf je nu in via het e-loket onderaan deze pagina voor de eerstvolgende sportreeks!

Proefles volgen?

Ben je nog niet overtuigd? Kom langs tijdens 1 van onze proeflessen. Deelnemen is gratis!

  • 5 oktober (13u30 – 14u30)
  • 19 oktober (13u30 – 14u30)