Logeren

Bed & Breakfast

Shangrila

Shangrila combineert de charme van vroeger met het comfort van vandaag. Iedere kamer is ingericht volgens een bepaald thema, waardoor elke slaapkamer zijn eigen unieke touch heeft.

De Kollebloem

Bij De Kollebloem proef je alle troeven van de biodynamische boerderij. Je geniet er van de rust, van het landschap met prachtige bloementuin en van heerlijke biomaaltijden.

QWellness


QWellness is ideale plaats om helemaal tot rust te komen. De B&B komt met een privewellness waarin je volledig kan herbronnen. Kies voor een professionele massage om alle spanning uit je lichaam te elimineren.

AirB&B Composte

Vakantiewoningen

Eyndevelde

In Eyndevelde kan je luxueus logeren in alle rust. De woning is geschikt voor gezinnen, families of vriendengroepen die graag enkele dagen tussen het groen vertoeven.

De Mutsaard


Vakantiehuis De Mutsaard met zwemvijver op de binnenkoer leent zich perfect voor een vakantie met kinderen.

Logies Zonnebloem

Deze familiale vakantiewoning bevindt zich in een oude schuur van een gerenoveerde vierkantshoeve. Voor de kleinsten is er een tuin met een glijbaan, een trampoline en een boomhut. De ideale locatie voor wie wil genieten van de mooie natuur in de Vlaamse Ardennen.

Eden ten Briel


In Eden ten Briel kan je ten volle genieten van de rust en de natuur. Wie hier op vakantie komt, is meteen volledig ontspannen.

Constantes Hof

Deze ruime vakantiewoning ligt in een uniek kader en beschikt over een afgesloten binnenkoer waar je helemaal tot rust kan komen. Ideaal voor wie er even tussenuit wil met vrienden of familie.

De Bronne

In deze kindvriendelijke vakantiewoning aan een vierkantshoeve kunnen kinderen zich volledig uitleven op hun eigen speelweide.

De Kollebloem

Bij De Kollebloem proef je alle troeven van de biodynamische boerderij. Je geniet er van de rust, van het landschap met prachtige bloementuin en van heerlijke biomaaltijden.

QUADRATUM 1769 

Vakantiewoning Quadratum is een stijlvolle vierkantshoeve gelegen op het meest groene dorpsplein van Herzele, Steenhuize. De woning werd zorgvuldig gerestaureerd in 2020, met als pronkstuk de schuur die dateert van 1769. Het vakantiehuis is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over 7 kamers met eigen sanitair, met een capaciteit tot 22 personen. Voor een rustgevende vakantie met familie of vrienden is dit de perfecte locatie.