Logeren

Bed & Breakfast

AirB&B Composte

De Kollebloem

Bij De Kollebloem proef je alle troeven van de biodynamische boerderij. Je geniet er van de rust, van het landschap met prachtige bloementuin en van heerlijke biomaaltijden.

Shangrila

Shangrila combineert de charme van vroeger met het comfort van vandaag. Iedere kamer is ingericht volgens een bepaald thema, waardoor elke slaapkamer zijn eigen unieke touch heeft.

QWellness 


QWellness is ideale plaats om helemaal tot rust te komen. Dankzij pedicures, gelaatverzorgingen en massages kan je volledig herbronnen en even ontsnappen aan de dagdagelijkse stress.

Verder kan je bij Q B&B ook terecht voor een rustig verblijf op één van de drie locaties in de Vlaamse Ardennen. 

Vakantiewoningen

Constantes Hof

Deze ruime vakantiewoning ligt in een uniek kader en beschikt over een afgesloten binnenkoer waar je helemaal tot rust kan komen. Ideaal voor wie er even tussenuit wil met vrienden of familie.

De Bronne

In deze kindvriendelijke vakantiewoning aan een vierkantshoeve kunnen kinderen zich volledig uitleven op hun eigen speelweide.

De Kollebloem

Bij De Kollebloem proef je alle troeven van de biodynamische boerderij. Je geniet er van de rust, van het landschap met prachtige bloementuin en van heerlijke biomaaltijden.

De Mutsaard


Vakantiehuis De Mutsaard met zwemvijver op de binnenkoer leent zich perfect voor een vakantie met kinderen.

De Radijzenplukker

Vakantiehuis de Radijzenplukker, het lage vrijstaande huis ligt in een grote omheinde tuin. hier kan u volop genieten van de gezonde lucht in de Vlaamse Ardennen. Het uitzicht is weids en adembenemend! Na een wandeling of fietstocht kan je hier nagenieten op het terras tijdens een barbecue of op frisse dagen in de ruime zithoek bij de openhaard.

In de landelijke goed uitgeruste keuken vind je alles om een heerlijk ontbijt of uitgebreid diner klaar te maken. Onze mooie accommodatie is perfect voor zes tot negen vrienden of een familie. Ze beschikt over drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.

Eden ten Briel


In Eden ten Briel kan je ten volle genieten van de rust en de natuur. Wie hier op vakantie komt, is meteen volledig ontspannen.

Eyndevelde

In Eyndevelde kan je luxueus logeren in alle rust. Het is de perfecte woning voor grotere groepen die graag enkele dagen tussen het groen vertoeven.

Logies & glamping Zonnebloem

Deze familiale vakantiewoning bevindt zich in een oude schuur van een gerenoveerde vierkantshoeve. Voor de kleinsten is er een tuin met een glijbaan, een trampoline en een boomhut. De ideale locatie voor wie wil genieten van de mooie natuur in de Vlaamse Ardennen.

Ook Glamping is er mogelijk. Kamperen in de natuur is een 'Back to basics' belevenis: genieten van de ruimte, genieten van de natuurlijke elementen, van een kampvuur, van de geluiden van het bos, van de schapenweide, van een dutje in de hangmat of van gezelschapsspelletjes, genieten van de dingen die je niet doet thuis, ook met minder luxe... ?

QUADRATUM 1769 

Vakantiewoning Quadratum is een stijlvolle vierkantshoeve gelegen op het meest groene dorpsplein van Herzele, Steenhuize. De woning werd zorgvuldig gerestaureerd in 2020, met als pronkstuk de schuur die dateert van 1769. Het vakantiehuis is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over 7 kamers met eigen sanitair, met een capaciteit tot 22 personen. Voor een rustgevende vakantie met familie of vrienden is dit de perfecte locatie.