Trouwen in Herzele, dat kan vanaf mei in openlucht!

De gemeenteraad ging in december 2022 unaniem akkoord met het voorstel om in Herzele ook in openlucht te huwen. Elke eerste zaterdag van de maanden mei tot september zullen huwelijken in de tuin van het gemeentehuis voltrokken worden.

Voorlopig zal er enkel op de eerste zaterdagen van de bovengemelde maanden buiten gehuwd kunnen worden, maar dat kan bij groot succes uitgebreid worden. De gemeentetuin is de perfecte locatie voor een romantisch gebeuren als een huwelijk. Het is een rustige locatie tussen groen en bloem. De nodige en geplande facelift van de tuin zal het trouwplaatje bovendien compleet maken.

Het grote pluspunt van deze buitenlocatie is de uitwijkmogelijkheid naar de raadzaal van het gemeentehuis. Het Belgische weer is niet altijd even betrouwbaar, dus bij slecht weer kunnen we eenvoudigweg naar binnen stappen, zonder te veel verhuis.

De tuin is de eerste van meerdere locaties om buiten te huwen want ook de burchtsite is een gedroomde scene voor een huwelijk. Maar laat ons eerst afwachten wat de tuin ons brengt.

Ben jij geïnteresseerd om te huwen in openlucht?

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij de dienst bevolking.

Gepubliceerd op donderdag 12 januari 2023 18 u.