Politie - Hoofdcommissariaat Zottegem

De openingsuren van de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem werden verruimd én kan je er terecht op afspraak!

Voortaan kan je op weekdagen dagelijks in één van de drie commissariaten tot 19 uur terecht : op maandag en donderdag in het hoofdcommissariaat Zottegem, op dinsdag in de wijkpost Sint-Lievens-Houtem en op woensdag in de wijkpost Herzele.

Bovendien wordt er voor niet-dringende aangiftes, klachten en meldingen op weekdagen voortaan op afspraak gewerkt. Deze nieuwe aanpak zorgt voor een meer klantvriendelijke en efficiëntere dienstverlening.

Deze vernieuwing biedt vele voordelen :

  • Door de ruimere openingsuren kan je ook in de vooravond voor niet-dringende zaken bij de politie terecht.
  • Je kan 24/7 een afspraak maken vanop elke lokatie via een PC of mobiel toestel.
  • Je verliest niet langer kostbare tijd in de wachtkamer. Je kiest immers het moment dat jou het beste past.
  • Je krijgt voorrang, wordt dus sneller geholpen en meteen door de juiste persoon. Bovendien wordt er voor elke afspraak voldoende tijd voorzien zodat je in alle rust je verhaal kan doen.
  • Je weet vooraf welke documenten nodig zijn voor je aangifte. Zo riskeer je niet langer om een extra trip naar het commissariaat te moeten maken.
  • Je geniet meer privacy.
  • Door een spreiding van de bezoekers en iets meer voorbereidingstijd, kan het onthaal nog meer COVID-veilig worden georganiseerd.
  • Ook de inspecteurs winnen tijd en kunnen daardoor vaker aanwezig zijn op straat.

Hoe maak je een afspraak? Eenvoudig, online of telefonisch.

Online via deze link

OF

Neem telefonisch contact op met één van de commissariaten.

Opgelet : Hou je strikt aan de uren van je afspraak.

Het is zelfs aangewezen om een tiental minuten vóór tijd te zijn, dat zorgt voor een vlotte afhandeling. Indien je later bent dan het uur van de afspraak, bestaat de kans dat je op dat moment niet meer zal worden verdergeholpen en dus een nieuwe afspraak zal moeten maken.