Herzele, geef(t) licht!

Het lokaal bestuur roept inwoners en handelaars op om hun huizen, panden, voortuinen sfeervol te versieren tijdens de eindejaarsperiode en zo een lichtpuntje te zijn voor elkaar!

Wat

Deelnemers

Het lokaal bestuur gaat tussen 18 december 2020 en 2 januari 2021 op zoek naar de mooist versierde huizen en panden in Herzele. Hiervoor worden de deelnames onderverdeeld in twee categorieën:

  1. Particuliere woningen
  2. Lokale handelszaken

Jury en beoordelingscriteria

De jury bestaat uit de leden van de Herzeelse jeugdgemeenteraad. De raadsleden van de jeugdgemeenteraad zullen tussen 19 december 2020 en 2 januari 2021 op pad gaan langs de deelnemende panden om de winnaars te bepalen. Enkel versieringen die vanop de openbare weg gezien kunnen worden, komen dus in aanmerking voor de wedstrijd. De jury zal de versieringen beoordelen op:

  • Algemeen uitzicht
  • Originaliteit

Winnaars en prijzen

De jury zal per categorie de winnaar(s) bepalen

  • Particuliere woningen

Binnen deze categorie zullen er in totaal acht winnaars worden aangeduid (1 per deelgemeente). Zij ontvangen elk een geschenkpakket ter waarde van 100 euro

  • Lokale handelszaken

Binnen deze categorie wordt er één zaak tot winnaar uitgeroepen. De winnende lokale handelaar krijgt een professionele fotoshoot van zijn of haar handelszaak en promotie cadeau.

Deelnemen

Deelnemen kan tot en met 18 december 2020 via het online formulier op onze website of via 053 73 74 35.

Gepubliceerd op dinsdag 10 november 2020 11.56 u.