Hart voor Handelaars – Registratie handelszaken

De maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus treffen veel handelszaken. Het lokaal bestuur van Herzele wil de lokale handelszaak een financieel hart onder de riem steken. Daarvoor roepen we de Hart voor Handelaars bon in het leven.

Hart voor Handelaars bon

De maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus treffen veel handelszaken. Het lokaal bestuur van Herzele wil de lokale handelaars een financieel hart onder de riem steken en roept daarvoor de Hart voor Handelaars bon in het leven.

  • Koop je Hart voor Handelaars bon aan via onze webshop voor 50,00 euro om bij een specifieke handelaar te besteden
  • Het lokaal bestuur legt 5,00 euro bij op elke aangekochte bon
  • Het totaal bedrag van 55,00 euro wordt, meteen na aankoop van de bon, gestort op het rekeningnummer van de handelszaak
  • Na de betaling sturen we de bon of bonnen op
  • Van zodra de handelszaak opnieuw open is, kan je voor 55,00 euro aankopen doen

Opgelet: je krijgt alleen 5,00 euro extra om te spenderen indien je de bon aankoopt bij het lokaal bestuur. Doe je rechtstreeks aankopen in de webshop van de handelszaak, dan krijg je deze 5,00 euro extra niet.

Registreer

Registreer jouw handelszaak via het digitaal formulier zodat Herzelenaren een bon kunnen aankopen om te besteden in jouw handelszaak.

De Hart voor Handelaars bon zal het inkomensverlies door de coronacrisis nooit helemaal kunnen compenseren. Met deze bon wil het lokaal bestuur wel iets doen voor de lokale handelaars om hen niet in de kou te laten staan. 

Gepubliceerd op donderdag 26 maart 2020 15.45 u.