Koop een Hart voor Handelaars Bon

Steek de lokale handelaars een financieel hart onder de riem!

De maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus treffen veel handelszaken. Het lokaal bestuur van Herzele wil de lokale handelaars een financieel hart onder de riem steken en roept daarvoor de Hart voor Handelaars Bon in het leven.

Wat is het?

De Hart voor Handelaars Bon kan als betaalmiddel gebruikt worden bij een specifieke Herzeelse horecazaak, winkel, ... van zodra die opnieuw de deuren mag openen. Ontdek hier voor welke zaken je zo'n bon kan kopen.

Hoeveel kost het?

De bon kost 50 euro, maar heeft een waarde van 55 euro. Dat komt omdat het lokaal bestuur van Herzele 5 euro bijlegt op elke aangekochte bon. Het totaalbedrag van 55 euro wordt, meteen na aankoop van de bon, op het rekeningnummer van de lokale ondernemer gestort.

Hoe kan ik zo'n bon kopen?

Koop je Hart voor Handelaars Bon via onze webshop of telefonisch via 053 60 70 84. Na de betaling sturen we de bon of bonnen op. Van zodra de zaak opnieuw open is, kan je voor 55 euro aankopen doen

Opgelet: je krijgt alleen 5 euro extra om te spenderen indien je de bon aankoopt bij het lokaal bestuur. Doe je rechtstreeks aankopen in de webshop van de handelszaak, dan krijg je deze 5 extra niet.

Ik wil mijn zaak registeren voor deze bon?

Handelaars die graag wensen deel te nemen aan de actie, kunnen hun handelszaak registreren via het formulier in ons digitaal loket (onderaan deze pagina).