Gezondheidsrally

Gezonde Gemeente Herzele heeft voor jullie een leuke interactieve wandeling in het centrum van Herzele in petto: de gezondheidsrally.

De gezondheidsrally is een quizwandeling die je al wandelend doorheen de bewegingsdriehoek gidst. Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo’s hebben de gezondheidsrally samengesteld. De voedingsdriehoek motiveert ons om evenwichtiger te eten, en door te wandelen zijn we ook onmiddellijk goed bezig wat betreft de bewegingsdriehoek.

De wandeling in het centrum van Herzele kan je onderaan deze pagina downloaden, alsook het invulformulier van de quiz. Je kan ook de wandeling en het invulformulier in de inkom van de Steenoven meenemen. Je hoeft echter de wandeling niet te starten aan het begin (de Steenoven), je kan op elke halte naar wens starten en eindigen.

Wil je graag kans maken op een leuke prijs in het thema, stuur dan een foto van het antwoord-formulier voor 15 mei 2021 door naar sportpromotor@herzele.be of deponeer het in de witte brievenbus aan de voorzijde van de Steenoven.

Veel wandel- en quizplezier!

Gepubliceerd op dinsdag 13 april 2021 13.46 u.