Dienstenonderneming is verhuisd

De administratie van de gezamenlijke dienstenonderneming van lokaal bestuur Herzele heeft haar intrek genomen in het Sociaal Huis.

In januari 2018 werd de dienstenonderneming van de PWA overgenomen door de dienstenonderneming van het OCMW van Herzele. De werking van beide diensten werd geleidelijk op elkaar afgestemd om uit te groeien tot één uniforme dienst.

De administratie van de dienstenonderneming van de voormalige PWA zat echter nog gehuisvest in een loft boven De Wattenfabriek (Solleveld), maar daar kwam tijdens de eerste week van januari 2019 verandering in. De administratie, bestaande uit twee medewerkers, verhuisde naar het Sociaal huis in het zorgdorp van Herzele (Kloosterstraat 42).

De in totaal 43 personeelsleden van de gezamenlijke dienstenonderneming kregen ook nieuwe arbeidskledij: een fleece, een schort en veiligheidsschoenen. En ze werden uitgenodigd op een ontmoetingsavond.

De gezamenlijke dienstenonderneming richt zich tot elke particulier. Iedereen kan hulp aanvragen (bv. afstoffen, stofzuigen, dweilen, zemen van ramen, strijken enzovoort) en betaalt aan de hand van dienstencheques.

 

Gepubliceerd op maandag 28 januari 2019 14.09 u.