De natuurlijke keuken - Start reek - Volzet

Je leert in deze cursus kleurrijke, lichte en smakelijke vegetarische maaltijden bereiden. De zeven granen en enkele aanverwanten staan centraal als voedingsmiddel. We verwerken ze met ingrediënten van het seizoen tot een volwaardige en smakelijke maaltijd.

We gaan aan de slag met bekende en minder bekende groenten, verschillende plantaardige eiwitten en oliën, verse en gedroogde kruiden en specerijen, bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.

De bereidingen zijn eenvoudig en toepasselijk in diverse gezinssituaties. Deze activiteit is geschikt voor beginners en voor wie al wat ervaring heeft in de natuurlijke vegetarische keuken. De maaltijd met bio-ingrediënten is in de prijs begrepen.

Meebrengen: schort, droogdoek en opbergdoosjes.

Sessies:
- do 12 september
- do 26 september
- do 10 oktober
- do 17 oktober
- do 7 november
- do 28 november
- do 5 december
telkens van 19u00 tot 22u00


In samenwerking met De Wattenfabriek, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 154,00
Basistarief: 154.00€;Sociale prijs: 87.00€

Waar

De Wattenfabriek

Organisatie

Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Filter op categorie