Deze reddende engelen helpen jou meer bewegen!

Annemie, Hilde, Liesbeth en Anaïs helpen elk excuus te lijf te gaan! Zij helpen je meer bewegen op verwijzing van de huisarts en geven jou een boost om over te gaan tot actie.

Bewegen met een coach? Nu voor iedereen !

Je wilt meer bewegen en gezonder leven, maar je weet niet hoe? Laat je in Herzele begeleiden door een enthousiaste Bewegen Op Verwijzing-coach. 

Elke volwassene die niet genoeg beweegt of te lang stilzit, komt hiervoor in aanmerking. Je huisarts kan je doorverwijzen naar zo'n coach in jouw buurt tegen een erg lage prijs. Die coach, geen personal trainer, stimuleert jou met een beweegplan op maat zodat jij meer kan bewegen, op jouw eigen tempo. Resultaat? Een actiever leven en je voelt je beter in je vel.

Liesbeth neemt Herzele onder haar vleugels

Coach Liesbeth neemt Herzele en Sint-Lievens-Houtem onder haar vleugels. Je kan haar vrijblijvend contacteren via 0478/ 68 05 60.

Enthousiaste gebruikers aan het woord!

Het project begeleidt op dit moment 65 lokale mensen succesvol naar een actiever leven!
Eén hiervan is Jenny (75) uit Herzele:

"Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om bij Liesbeth langs te gaan. Ik woon nog maar twee jaar in Herzele. Door de coaching vernam ik dat er turnlessen via de gemeentelijke sportdienst gegeven worden. Ik leerde intussen al veel nieuwe mensen kennen, heb minder schrik om te vallen en voel me al een stuk fitter!"

Meer info

Gepubliceerd op woensdag 30 oktober 2019 10.49 u.