Buurtmonitor Herzele

Hoe tevreden ben je over je buurt?

Een tijdje geleden ontvingen een aantal inwoners (steekproef) een brief in het kader van de bevraging “Buurtmonitor Herzele”. Als gemeente slaan we de handen in elkaar met de Provincie Oost-Vlaanderen om meer te weten te komen over de tevredenheid in de verschillende buurten die Herzele rijk is. Wie kan ons hierover beter wat meer vertellen dan jij, onze inwoner? Met dit onderzoek willen we graag weten hoe je jouw buurt beoordeelt.

Hoe tevreden ben je over je buurt? Zijn er bepaalde hinderfactoren? Hoe beoordeel je de voorzieningen in jouw buurt, enzovoort? Zo kunnen we samen streven naar een hogere tevredenheid in de toekomst. Indien je de vragenlijst reeds hebt ingevuld, dan willen we je alvast hartelijk bedanken voor je deelname. Indien je de vragenlijst kreeg, maar nog geen tijd vond om dit te doen, willen we je via deze weg laten weten dat we nog steeds benieuwd zijn naar jouw mening. Je hebt nog tot 19 februari 2022 de tijd.

We hopen op jouw medewerking en bedanken je alvast voor jouw deelname en tijd.

Neem deel!

Kreeg jij een brief met persoonlijke code in de bus?

Klik op deze link en neem deel aan onze buurtmonitor! 

Kreeg je geen brief? Het is compleet normaal dat niet alle inwoners een brief kregen. Er werd een automatische selectie gemaakt, een steekproef, uit de totale bevolking.

Wil je graag jouw mening delen? Stuur ons gerust een mail op buurtmonitor@herzele.be 

Vragen?

Contacteer ons via buurtmonitor@herzele.be of 053/60 33 04
Gepubliceerd op dinsdag 11 januari 2022 10 u.