Alle info over het corona-virus in Herzele

Buitenschoolse kinderopvang De Buiteling zomervakantie 2020

Buitenschoolse Kinderopvang De Buiteling opent tijdens de zomervakantie 2020 opnieuw haar deuren voor kleuters van 2,5 tot 6 jaar.

Openingsuren

De Buiteling is open van woensdag 1 juli tot en met donderdag 27 augustus 2020, telkens van 06u30 uur tot en met 18u30. Op maandag 20 en dinsdag 21 juli, vrijdag 28 augustus en maandag 31 augustus 2020 is De Buiteling gesloten.

Locatie

Er zijn drie locaties:

  • Herzele, Tuinwijkstraat 2
  • Borsbeke, Provincieweg 86
  • Sint-Lievens-Esse, Populierestraat 10

Kinderen blijven gedurende de hele week in dezelfde bubbel. Het is echter niet verplicht om voor een volledige week te reserveren. Ouders betalen enkel voor gereserveerde dagen of wanneer het kind naar de opvang komt.

Inschrijven

Inschrijven via Ticketgang vanaf zaterdag 20 juni om 14.00 uur.

Onderaan deze pagina vindt u een handleiding. Lukt het niet of hebt u geen toegang tot internet, neem dan contact op met de coördinator(s) van De Buiteling of kom langs op het bureau.

Wanneer u voor de eerste keer een account aangemaakt hebt, ontvangt u per mail of per post ons huishoudelijk reglement, de ouderbijdrage en de schriftelijke overeenkomst.

Maatregelen in het kader van de bestrijding van het coronavirus

  • Er is slechts één jeugdactiviteit per week toegestaan. Ging jouw kind tot en met woensdag naar een kamp, dan kan het op donderdag en vrijdag niet naar de buitenschoolse kinderopvang. De Buiteling biedt ook geen voor- of na-opvang voor de sportkampen.
  • Is jouw kind ziek, dan blijft jouw kind thuis. Neem als ouder jouw verantwoordelijkheid.
  • De Buiteling volgt de richtlijnen opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad. Ouders krijgen hierover meer informatie bij de inschrijving.