Bruistablet

Voor Patrick De Puydt is iedereen potentieel een fulltime equivalent op de onvolmaakte arbeidsmarkt. Human capital, dat in de kandidaten-database van MATCH! INTERIM zijn kerncompetenties uitkristalliseert, in afwachting dat het erop uitgestuurd wordt om meerwaarde te genereren tijdens de implementatie van complexe supplychainprocessen.

Terwijl hij zijn work-life-balance onder controle probeert te houden, staat Patrick De Puydt als kantoormanager onophoudelijk onder druk om voor zijn klanten enerzijds en zijn topmanagement anderzijds nieuwe win-win-situaties uit te rollen. Zijn verschroeiend talent voor onverschilligheid, alsook - voor een stukje - voor extreme oppervlakkigheid, is in deze context als het ware een soort opportuniteit.

In combinatie met zijn payroll vol fout ingeschat talent, leidt dit tot hilarische leermomenten. Of genante. Al naargelang uw individuele competenties, uw flexibiliteit en uw ambitie om die extra mile te gaan en de bullshit te overstijgen.

Op de planken:
Sarah De Moor, Patrick Erauw, Karine De Pelecijn, Freya Patho, Chloë Remy, Evelien Schollaert, Joris Schoonjans, Peter Souffriau, Jo Van Damme, Wim Van den Neste, Nathalie Van Der Linden en Bea Van Steenberghe

Een komedie van Frédérique Macron
Regie en bewerking: Jan Loubin

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €; - 12 jaar: 4,00 €

Waar

CC de Steenoven

Organisatie

Koninklijke toneelgroep Torengalm

Filter op categorie