Daguitstap naar Breydelham en Brouwerij Roman

Neos Herzele organiseert een daguitstap met bedrijfsbezoeken aan Breydelham te Gavere en aan de brouwerij Roman in Mater (Oudenaarde).

> We vertrekken om 08u15 aan de kerk van Herzele.

> Rond 09u00 worden we verwacht bij de firma Breydelham en zullen we kunnen genieten van een drankje (koffie, water, thee).
Daarna volgt een presentatie van de werking van het bedrijf via een film en aansluitend daaraan zal een gids ons door de productie leiden.
Tijdens de rondgang zullen we uiteraard een aantal veiligheids- en hygiene-voorschriften moeten volgen en zullen we beschermende kledij moeten aantrekken.
Aan het einde van de rondgang worden we verwacht in het promotiecentrum waar we zullen kunnen genieten ven een streekbiertje of alternatief drankje. Daar zal ook degustatie van de producten mogelijk zijn.

> Op de middag gaan we naar Zingem. In restaurant Dujardin zullen we een drie-gangen-maattijd opgediend krijgen. Hierbij zijn uiteraard ook de dranken (water en wijn) aan tafel voorzien.
Het menu voorziet zowel vis als vlees.

> Rond 14u00 worden we door onze gids opgewacht in de Brouwerij Roman.
Die gids zal ons aldaar rondleiden en natuurlijk staat ook een degustatie op het programma.

> Na het bezoek van de brouwerij, rijden we met de autocar naar Oudenaarde voor een kuiermoment en/of een drankje.

Inschrijven kan via bijgevoegd e-amailadres en betaling op rekeningnummer BE26 9731 5892 4329 met vermelding van naam van deelnemer(s) en keuze vis of vlees.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 65,00
Basistarief: 65,00 €; niet leden: 70,00 €

Waar

Kerkplein Herzele

Organisatie

Neos Herzele