De Roemeense keuken

De Roemeense keuken is heel divers, met Hongaarse, Oostenrijkse, Slavische, Turkse en Griekse invloeden. Vreemde overheersers, een continentaal klimaat met strenge winters en warme zomers in combinatie met veel creativiteit zorgen voor een gevarieerde en heerlijke culinaire traditie. Tijdens deze kookworkshop bereiden we een voor-, een hoofd- en een nagerecht. Je krijgt achteraf de recepten mee.

In Roemenië krijgt het brood nog tijd om te rijzen, de zonovergoten groenten komen uit de volle grond en de dieren lopen vrij rond. Dit zorgt voor pure producten vol smaak. De Roemeense keuken is heel divers, met Hongaarse, Oostenrijkse, Slavische, Turkse en Griekse invloeden. Vreemde overheersers, een continentaal klimaat met strenge winters en warme zomers in combinatie met veel creativiteit zorgen voor een gevarieerde en heerlijke culinaire traditie. Tijdens deze kookworkshop bereiden we een voor-, een hoofd- en een nagerecht. Je krijgt achteraf de recepten mee.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 24,00
Basistarief: 24.00€;Sociale prijs: 14.00€

Organisatie

Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Filter op categorie