Motocross Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op 4 en 5 mei gaan we dit jaar terug genieten van de mooie omloop op het "Hof ter Goten" te Herzele, waar MC Herzele zal instaan voor een perfecte organisatie.

Zaterdag staat in het teken van de jeugd, de Vlaamse Jeugd Motocross Federatie. Deze start met het programma om 09u00 met de trainingen en tijdstrainingen gevolgd door 14 reeksen van onze jeugdige crossers tussen de 6 en 15 jaar en onze reeks dames.

Als special hebben we het BENELUX zijspannen voor veteranen. Deze is opgedeeld in 2 categorieën, categorie amateurs voor -50 jarigen en categorie veteranen voor de 50 plussers, wel bij te vermelden dat de leeftijd van de piloot telt, leeftijd bakkenist doet er niet toe. Iedereen kan deelnemen die niet aangesloten is als zijspanteam in een federatie!! Inschrijving hiervoor is tussen 10u45 en 11u45 in de tent. Zijspannen dienen in het bezit te zijn van een transponder voor opname tijd (deze kunnen ter plaatse gehuurd worden zolang de voorraad strekt).
Vooraf inschrijven kan via gsm 0475-36 63 01 of dapa.logistics@telenet.be.

Terug gaan we dit jaar een speciale toevoeging maken om de niet licentiehouders van de pitbikes ook te laten strijden voor een Belgische driekleur.

Ter info: de licentiehouders mogen uiteraard ook deelnemen maar komen niet in aanmerking voor het klassement voor het kampioenschap. Nadien is er hulding voorzien voor de Belgische Kampioenen van deze reeksen.

We hebben ook eetgelegenheid aan een frietkot door MC Herzele zelf uitgebaat waar je onze zelfgemaakte stoverij en frietjes kan proeven !!

's Avonds is er discobar met als gast DJ Mario Van Laer .

Op zondag vangen de officiële trainingen aan om 08.00u en de eerste reeks gaat van start om 10.25u, 2 x 11 reeksen worden op u losgelaten!

2 x 2 reeksen zullen die dag voor spanning en spektakel zorgen en opnieuw zal er bij MCLB in verschillende categorieën voor de Belgische driekleur moeten gestreden worden, namelijk voor Beloften , Nieuwelingen B Open , Junioren MX2 en Nationalen MX2 , Quads en zijspannen.
Daarnaast is er uiteraard ook nog startgelegenheid voor Streek- en vrijetijdsrijders.

Twee dagen vol sportvertoon en spektakel wordt u aangeboden op het prachtige circuit van Hof ter Goten

MC Herzele, bestuur en piloten heten u allen van harte welkom en wenst u een fijn weekend boordevol motorcrossplezier.

We kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen en er een sportief weekend van te maken met veel kijkgenot. Breng het zonnetje mee!

Er is ruime parking voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Tickets

E-mail
dapa.logistics@telenet.be
Bel naar
0475-36 63 01

Contact

Organisatie

MC Herzele

Filter op categorie