New Year's Wave, geef handen en voeten aan jouw intentie

Nieuw jaar, nieuwe locatie, ideaal om jouw intentie handen en voeten te geven. Want elke bewuste stap die je zet mobiliseert een heel energieveld... Creatie zichtbaar maken via beweging. we dansen bewust door alle 5 ritmes om wat geboren wil worden toestemming, ruimte en energie te geven.

Bewust bewegen met de 5Ritmes is ongegeneerd ontdekken waar jouw lijf los of vast zit. De 5Ritmes zitten in elk van ons, Ze heten flowing, staccato, chaos, lyrical en stillness. Samen vormen ze een WAVE, een energiegolf. Elke open sessie dansen we een WAVE. Jij krijgt de kans om jouw energie terug vrij te laten stromen. Door met aandacht in het moment te bewegen komt los wat vast zat, krijg je rust in je hoofd en goesting om voluit te leven. Je wordt begeleid in de ritmes en krijgt heel veel ruimte en tijd om jouw dans te ontdekken op verschillende soorten muziek. Elk ritme geeft jou een andere ingang om in contact te komen met het leven (body, heart, mind, soul, spirit). hoe beter we in contact zijn met onszelf hoe makkelijker het contact gaat met anderen en de wereld.

Begeleiding: Anne Geerts, erkend 5Ritmesdocente, Gestalttherapeut, (loopbaan)coach, trainer soft skills & embodiment. Anne speelt in op de groepsenergie  

Welkom: 10u20 

Prijs: 20 euro CASH meebrengen

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
zelfstandigen met factuur - 25,00 euro

Waar

De Wattenfabriek

Organisatie

Filter op categorie