Wat(n)Films!

Het opzet: in de kleine, sfeervolle mediabox van De Wattenfabriek, willen wij voortaan op geregelde tijdstippen op donderdagavond om 20u00 een film vertonen op blu-ray (hoge kwaliteit digitale opname).

Wat blijft om evidente redenen behouden? Een deskundige inleiding voor de start van de film en de keuze voor kwalitatief hoogstaande films die u eigenlijk het voorbije jaar in de cinema's niet had mogen missen.

Om u de meest recente films aan te bieden zijn bepaalde titels nog niet ingevuld, ook omdat wij graag op de actualiteit willen inspelen. Het verdere programma maken wij hier altijd tijdig bekend.

Wat(n)Films! een doordachte filmkeuze, een gezellig kader, een inleiding en mogelijkheid tot nakaarten achteraf, en vooral heel veel zin in film!

DATA FILMS
Donderdag 7 december 2023 – Rose
Het verhaal speelt zich af in de herfst van 1997. Een groep toeristen reist per bus van het provinciale noorden van Denemarken naar Parijs. Onder hen zijn twee zussen, Inger en Ellen, wier relatie op de proef zal worden gesteld. De bus is nog maar net op de snelweg of Inger deelt haar geestesziekte met de rest van het gezelschap. Het zal een reis worden die ze nooit zullen vergeten.
Jaar: 2022 - Denemarken - 106'
Regie: Niels Arden Oplev
Cast: Sofie Gråbøl, Lene Maria Christensen en Anders W. Berthelsen

Donderdag 1 februari 2024 - ???

Donderdag 15 februari 2024 - ???

Donderdag 29 februari 2024 - ???

Donderdag 14 maart 2024 - ???

Donderdag 28 maart 2024 - ???

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

De Wattenfabriek

Organisatie

Gamma vzw - Culturele vereniging Herzele

Filter op categorie