Feestelijk vegetarisch koken

De vegetarische keuken biedt heel wat nieuwe, interessante en ook gezonde mogelijkheden voor feestelijke gelegenheden. In deze les leer je enerzijds hoe je je vegetarische bereidingen feestelijker, smakelijker én kleurrijker kan maken. Anderzijds leer je ook toegankelijke feestelijke aperitiefhapjes, sausjes en bereidingen klaarmaken die zich gemakkelijk laten integreren.

Dipsausjes, plantaardige mayonaises, kruidenstrooisels en pesto's brengen smaak en kleur op je bord. Je ontdekt hoe we met noten, pitten, zaden, groenten, granen, yoghurt, bonen en kruiden eenvoudige en smakelijke hapjes en sausjes kunnen bereiden. Ons feestelijk aperitiefmoment wordt op die manier niet alleen gezonder maar ook aantrekkelijker, smakelijker, kleurrijker en stralender.

Deze activiteit richt zich zowel tot wie zijn/haar eerste stappen zet in de vegetarische wereld als tot wie zich hierin meer wil bekwamen.

Een volledig feestelijk vegetarische buffet is in de prijs begrepen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 40,00

Waar

De Wattenfabriek

Organisatie

Vegetarische kookschool De Zonnekeuken

Filter op categorie