Het belang van vezels in de voeding

Het groot belang van vezels in de voeding (presentatie in HD).

Wij onderscheiden vezels van de zaden van onze grassen en deze van onze groenten. Maar het belang voor onze gezondheid is van onschatbare waarde. Het invoeren van een paar wijzigingen in ons voedingspatroon kan van levensbelang zijn en ons behoeden voor een 10-tal beschavingsziekten. Dit alles wordt geleidelijk, laagdrempelig en haarfijn uit de doeken gedaan.

Dr. Dennis Burkitt mag aanzien worden als de pionier die gewezen heeft op het onderschatte belang van de vezels in onze voeding. Hij heeft voor zijn studies verschillende bekroningen en eredoctoraten gekregen. Een vorm van kanker draagt zijn naam: Burkitt's Lymphoma.

De voordracht is gestoeld op zijn bevindingen aangevuld met recente inzichten.

Een 10 tal ziekten kan volgens Dr. Burkitt voorkomen worden door het aangepast inschakelen van voldoende vezels in onze voeding. Welke? hoeveel?

De kennis wordt op begrijpelijke wijze, haarfijn, overgebracht bij middel van een aanschouwelijke presentatie.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Niet Leden - 5,00 euro

Waar

De Wattenfabriek

Contact

Organisatie

Velt Herzele

Filter op categorie