BK Tijdrijden voor Elite vrouwen en mannen

Op donderdag 22 juni 2023 komt het BK Tijdrijden naar Herzele! Op die dag zullen de élite dames en heren strijden om de felbegeerde nationale titel.

Het uitdagende parcours start aan de Kerkstraat in Herzele. De wielrenners volgen vanaf daar een afgesloten parcours van 20,8 kilometer door het prachtige landschap van Herzele. De Heren Elites zullen het parcours tweemaal trotseren, goed voor in totaal 41,6 kilometer. Het einde van het parcours is voorzien aan de Burgemeester Matthysstraat. Elk moment van de wedstrijd kan op de voet gevolgd worden op de burchtsite in Herzele.

Het BK Tijdrijden in Herzele wordt bovendien niet enkel een hoogtepunt voor alle sportliefhebbers, maar het wordt ook een groot feest voor jong en oud! Op het burchtplein zal je kunnen genieten van verschillende activiteiten. Verwen je smaakpapillen met een lekker hapje uit één van de foodtrucks, haal je beste dansmoves boven op de muziek van DJ Daddy Cool en zing volop mee met Willy Sommers!

Kom op 22 juni meekijken naar welke wielrenner zich als eerste een weg baant naar de finishlijn en geniet van de gemoedelijke sfeer op de burchtsite.

- 13u00: Heren Elite 2
- 14u00: Dames Elite
- 15u15: Heren Elite

- 18u00: DJ Daddy Cool
- 20u00: Willy Sommers

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Lokaal Bestuur Herzele

Filter op categorie