De kruiden en specerijen nemen in onze keuken een aparte plaats in. Ze zorgen meer dan gelijk welk ander ingrediënt voor kleur, geur en aroma. Ze vragen om een specifieke omgang en inzicht om ze optimaal en op maat van het ingrediënt te leren gebruiken.
Je gaat in deze lessen aan de slag met de geurende en talrijke verse en gedroogde kruiden en specerijen. Je leert ze juist te gebruiken alsook waarom je ze gebruikt en hoe ze te combineren. De bereidingen zijn eenvoudig te integreren in zowel de klassieke als de vegetarische keuken. Daarnaast gaan we ook wat dieper in op het specifieke van kruiden, het karakter en de werking van de kruiden en de verschillende kruidenfamilies.
Deze activiteit is geschikt voor alle geïnteresseerden dus zowel voor beginners als voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.
Sessies:
- Woensdag 17 augustus van 19u00 tot 21u00: voordracht "Het wezen van de kruiden"
- Donderdag 18 + vrijdag 19 augustus van 19u00 tot 22u00: vegetarische kruiden kooklessen
Praktische informatie
Wanneer
- wo 17 augustus 2022 van 19 tot 21 uur
Prijs
Waar
Tickets
- info@dezonnekeuken.be
Contact
- Website
- https://www.dezonnekeuken.be