Weekend van de Klant in Herzele

Weekend van de Klant 2020, legt meer dan ooit de nadruk op winkelen bij je favoriete, lokale winkels in je vertrouwde gemeente of stad. De organisatoren, Unizo, Comeos en UCM, roepen iedereen op om (opnieuw) bij zijn favoriete handelaar(s) te gaan winkelen en zo de Belgische economie, welvaart en werkgelegenheid te ondersteunen.

Het lokaal bestuur van Herzele wil die oproep ondersteunen, want #ikkoopinherzele, nu meer dan ooit! Het jaar 2020 is immers geen normaal jaar. De onzekerheid is groot bij onze Herzele ondernemers, maar wat wel vaststaat, is dat ze voor jou klaarstaan en ervoor zullen zorgen dat je veilig en plezant kan winkelen.

Deelnemers in Herzele
Hou in de week van 21 september 2020 jouw brievenbus in de gaten en ontdek alle Herzeelse deelnemers. Je vindt de deelnemers ook op www.weekendvandeklant.be.

Wedstrijd
- Ga tijdens Weekend van de Klant winkelen.
- Maak een originele foto, filmpje, boomerang, … in jouw favoriete winkel(s). Je kunt zo veel foto's of video's posten als je maar wil.
- Deel deze op Instagram of Facebook met de hashtag #weekendvandeklant en #ikkoopinherzele. (Vergeet je bericht op Facebook niet 'openbaar' te zetten, anders kunnen wij het niet terugvinden.) Je mag ook altijd de winkel zelf taggen, die zal enorm blij zijn met de erkenning!
- Maak kans op één van de 5 gemeentelijke geschenkbonnen ter waarde van 25 euro.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Lokale economie Herzele

Filter op categorie