Steenhuize-Wijnhuize en de buren: de leukste fietszoektocht

De fietszoektocht 'Steenhuize-Wijnhuize en de buren' brengt je in de mooist klinkende dorpen en stilste hoekjes uit de Vlaamse Ardennen en het Denderland. Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Antelinks, Sint-Jans-Hemelveerdegem, Kakebeke, Sint-Lievens-Esse, Steenhuize-Wijnhuize... je zou ze zo op muziek willen zetten. Maar ze ogen nog mooier dan ze klinken. In het golvende land zijn ze verbonden door autoluwe wegen, om iedere hoek is het uitzicht anders; bossen, weiden, vergezichten... je fietst werkelijk door de wereld van Pieter Breugel en Valerius De Saedeleer.

Je kan individueel deelnemen, in familieverband of met enkele vrienden. Koop een deelnamebrochure (of meerdere brochures voor meerdere deelnemers) en win een keitoffe fiets ter waarde van 750 euro. Een brochure kost 10 euro. In de brochure staan alle vragen en het gecodeerde antwoordformulier alsook de gedetailleerde wegbeschrijving. Per brochure kan je je kans wagen op één van de tien hoofdprijzen.

Een brochure kan je bestellen via mail op steenhuize-wijnhuize@davidsfonds.net. Vermeld zeker je naam en volledige adresgegevens en stort vooraf 10 euro per bestelde brochure op BE75 8804 6919 9151 van het Davidsfonds Steenhuize-Wijnhuize met vermelding "zoektocht". De brochures worden je thuis bezorgd zonder verzendkosten. De deelnemingsbrochures zijn tevens aan de infobalie van de Toeristische Dienst in Herzele (De Wattenfabriek Solleveld 35 9550 Herzele).

Kies vrij het moment waarop je de zoektocht wenst te doen. Dat kan iedere dag tussen 1 juli en 20 september. Vertrek vanuit Steenhuize voor 35 fantastisch mooie kilometers (verkorting mogelijk) met 10 stopplaatsen onderweg waar je de antwoorden op de vragen zoekt. Je kan je tocht ook over meerdere dag plannen en extra lussen inbouwen, volop genieten op eigen ritme.

Niet alle vragen opgelost? Geen nood, keer gerust terug zo vaak je dat zelf wilt. Er valt altijd wel wat nieuws te ontdekken en te beleven.
Bezorg ons het antwoordformulier voor 25 september 2020 via mail (scan) op steenhuize-wijnhuize@davidsfonds.net of met de post (kopie mag) naar Davidsfonds Fietszoektocht Eikestraat 52, 9550 Steenhuize-Wijnhuize en misschien ben jij wel de primus van deze eerste fietszoektocht.

Meer info: https://deleukstefietszoektocht.webnode.be/

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Organisatie

Davidsfonds Steenhuize

Filter op categorie