Lang Leve Nonkel Jef - Afscheidstournee

Met CHEZ NONKEL JEF was de laatste editie van 'Nonkel Jef in het Theater' aangekondigd. Het publiek ging daar duidelijk niet mee akkoord, en scandeerde oorverdovend dat Nonkel Jef nog niet volledig op pensioen mocht gaan! Nonkel Jef is hardhorig, maar niet voor de lokroep van zijn duizenden fans. Hij springt dus nog één keer op z'n fiets vanop de boerderij in Ginderbos en rijdt richting de Vlaamse theaterzalen met een hilarische komedie: LANG LEVE NONKEL JEF!

Wat is er toch gaande met Nonkel Jef? Hij lijkt zichzelf niet meer te zijn! Hij is afwezig, heeft minder energie, hij klaagt van allerlei ouderdomskwaaltjes,… Wanneer Nonkel Jef plots met een doodskist zijn vertrouwde boerderij binnenstapt, valt de puzzel ineen voor Sander, Odette en Zotten Dré: Nonkel Jef is zich aan het voorbereiden om naar de eeuwige jachtvelden te gaan.

De vrienden zijn uiteraard aangedaan door het nieuws, maar er zit niks anders op: ze helpen hun favoriete nonkel dan maar met de voorbereiding van zijn afscheid. Maar wat met de boerderij? En waarheen moet koe Bella? En wat met al dat geld in Jefs kousen onder zijn matras? Nonkel Jef zou Nonkel Jef echter niet zijn als hij voor een flinke dosis misverstanden en hilariteit zorgt. Vanaf september 2020 gaat Nonkel Jef op afscheidstournee doorheen heel Vlaanderen met zijn allerlaatste theaterproductie: LANG LEVE NONKEL JEF!

Uitvoerders:
- Brik Van Dyck - Auteur
- Dirk Lavrysen - Regie
- Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen, Diana Moore & Peter Van Asbroeck - Spel

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Basistarief: 26,00 €

Waar

CC de Steenoven

Contact

Organisatie

Theatertainment Producties

Filter op categorie