Eetfestijn met Pyjamafuif Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Beste ouders, grootouders, sympathisanten

Het oudercomité en het schoolteam nodigen jullie graag uit op ons eetfestijn dat doorgaat op vrijdag 13 maart. We koppelen hier gelijktijdig ook een pyjamafuif aan voor onze leerlingen.

Het is die dag 'nationale pyjamadag' van Bednet. Daarom mogen onze leerlingen (jullie mogen ook indien gewenst) die avond zeker aansluiten in pyjama. Zo kunnen ze echt optimaal genieten van deze dag en langdurig of chronisch zieke kinderen een hart onder de riem steken.

Tijdens het eetfestijn zal de fuif doorgaan in de eetzaal van de school. We voorzien hierbij voldoende begeleiding, zodat jullie nog even rustig kunnen genieten aan tafel.

Op het menu staan: warme beenhesp met saus naar keuze, scampi in een getomateerde saus of balletjes in tomatensaus. Alles is à volonté en wordt geserveerd met frietjes en verse koude groenten. Kinderen betalen €10; Volwassenen (12+) €16.

Breng gerust buren, familie en vrienden mee, iedereen is welkom.

Digitaal inschrijven kan tot 9 maart 2020. De link is terug te vinden op de website van de school en op de facebookpagina bij evenementen.

Tot dan!

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Contact

tel.
053624377
Website
http://www.vbsborsbeke@telenet.be

Filter op categorie