Jungleparty 2020

Volgens het Pisa-onderzoek vindt de helft van de Vlaamse jongeren lezen tijdverlies. Die helft heeft volmondig gelijk. Tijdens het lezen schil je geen aardappelen, je wit het plafond niet, je vraagt niet aan je gezinsleden hoe het gaat, en je legt geen fietsketting op. MAAAAAAR ALS IK VAN U WAS ZOU IK TOCH IS EFKES MOEITE DOEN EN VERDER LEZEN!

Voor de 7de editie van Jungle Party hebben we het grote roze succes van vorig jaar uitgebreid naar een u allen welbekend feestthema zijnde Neon Edition! Uiteraard blijft het geliefde concept van Jungle nog bestaan. Maar haal de neon lights uit uw kasten, steek u haar vol lichtstaafjes of laat uw oma een trui, sokken of muts breien met neonwol. Want zoals altijd op Jungle Party: alles kan, alles mag!

Breng dat innerlijk beest in je naar boven op dit dansfestijn, een jolige jaguar, een pierewaaiende papegaai, een dartelend dwergnijlpaard, allemaal goed!

Wij hebben weer gezorgd voor DJ's die zich aanpassen aan het publiek! Die hun ziel in hun platen steken en die zorgen dat verzjiekerd een dieke fiejstuh zal zijn aaa skaan spaan fiestjen baaaen!

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €; voorverkoop: 3,00 €

Organisatie

Chiro Sint-Katrien Steenhuize

Filter op categorie