Steakfestijn

Met veel plezier nodigen wij jullie uit op ons jaarlijks steakfestijn!

Heb je zin in een sappige steak of een lekker stukje vis? Of eerder een vegetarisch alternatief of curryworsten voor de kids? Dit alles geserveerd met frietjes en daarbij een lekker drankje of biertje van de streek? Wij bieden voor elk wat wils!

Wat staat er op het menu?
- Steak met diverse sauzen met frietjes
- Zalm op Normandische wijze met frietjes
- Vegetarisch alternatief met frietjes
- Curryworsten met frietjes (enkel kinderen)

Kaarten?
Kaarten zijn verkrijgbaar bij onze leden en leiding. Als u dat weekend al andere plannen heeft, kan u ook een steunkaart kopen om ons te steunen.

Wat doen we met de centjes?
De opbrengst van het eetfestijn wordt gebruikt om een optimale Chirowerking te kunnen verlenen. Onze speelgoedkoffer wordt aangevuld met leuk en nieuw materiaal! Onze nevenactiviteiten organiseren wij om het jaarlijks inschrijvingsgeld en het bivak voor onze leden zo goedkoop mogelijk te houden. Net als vorig jaar kunnen wij opnieuw rekenen op een samenwerking met vzw Okido Bouwt. Onze vzw werd vorig jaar opgericht met als doel de financiering en de (ver)bouw(ing) van nieuwe jeugdlokalen voor Chiro Okido Herzele. Een deel van de opbrengst komt dan ook de vzw toe, zodat zij alweer een stapje dichter is bij de verwezenlijking van deze doelstelling!

Hopelijk tot dan!

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Basistarief: 17,00 €; kinderen: 10,00 €; vegetarisch alternatief: 13,00 €; kindermenu curryworst: 8,00 €; steunkaart: 5,00 €

Waar

GBS De Kersentuin

Organisatie

Chiro Okido Herzele

Filter op categorie