De natuurlijke keuken - Start reeks

Je leert in deze cursus kleurrijke, lichte en smakelijke vegetarische maaltijden bereiden. De zeven granen en enkele aanverwanten staan centraal als voedingsmiddel. We verwerken ze met ingrediënten van het seizoen tot een volwaardige en smakelijke maaltijd. We gaan aan de slag met bekende en minder bekende groenten, verschillende plantaardige eiwitten en oliën, verse en gedroogde kruiden en specerijen, bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen. De bereidingen zijn eenvoudig en toepasselijk in diverse gezinssituaties.

Deze activiteit is geschikt voor beginners en voor wie al wat ervaring heeft in de natuurlijke vegetarische keuken. De maaltijd met bio-ingrediënten is in de prijs inbegrepen.

Sessies:
- ma 09/03/2020
- ma 23/03/2020
- ma 20/04/2020
- ma 04/05/2020
- ma 25/05/2020
- ma 08/06/2020
- ma, 22/06/2020
telkens van 19u00 - 22u00

In samenwerking met De Wattenfabriek, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 154,00
Basistarief: 154,00 €; sociaal tarief: 87,00 €

Organisatie

Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Filter op categorie