Film - Adam & Eva Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'Adam & Eva' wordt ongetwijfeld een van de culturele evenementen van het voorjaar 2020. Samen met de gemeente Herzele en de 17 andere gemeenten uit Zuid-Oost-Vlaanderen is er een uniek overkoepelend project op poten gezet in de vorm van een charmante volksfilm waarvan drama, romantiek, en vooral humor de belangrijkste ingrediënten zijn.

Deze feel-good fictiefilm gaat over een neerslachtige, aan lager wal geraakte Gentse professor Adam. Zijn levenslust is zoek, maar wordt terug aangewakkerd wanneer een lokale schone en een mysterieuze weldoener zijn leven op zijn kop zetten.

Het project verliep onder professionele begeleiding van Marijn Devalck (kampioenen), Peggy Schepens (Witse), Bob De Moor (Aanrijding in Moskou), Robrecht Vanden Thoren (Hasta la Vista, Torpedo) en Guillaume Devos (Familie). Regisseur en inspirator van het hele project is streekgenoot Nicolaas Rahoens (De Maagd Van Gent, 2014).

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

CC de Steenoven

Contact

tel.
053 73 74 35

Organisatie

Dienst Cultuur Herzele

Filter op categorie