FROOSkamp 2 - Inschrijvingsmoment Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ga je graag op avontuur?
Op zoek naar een verborgen schat in het bos? Kost het ontcijferen van vreemde codes je geen enkele moeite? Zijn de hindernissen op het parcours enkel een groter spelplezier, de opdrachten een noodzakelijk genot? Deins je niet terug voor de draak die je gaat overwinnen? Verzin je graag de snelste weg naar de overwinning voor je team en hou je van een beetje competitiviteit? Knutsel je graag, in groep of alleen? Heb je de zotste ideeën voor een eigen recept, bouw je graag je eigen stad? Kortom, kriebelen je vingers, barst het in je hoofd van ideeën? Laat je je graag meevoeren op de fantasie van anderen en breng je groepsopdrachten graag tot een goed einde? Hou je van afwisseling? Wil je elke dag van iets nieuws proeven? Heb je geen zittend gat? Schuilt er een held in jou? Elke dag krijgen jullie een nieuwe uitdaging.

Elke dag een nieuwe vraag, een nieuw verhaal. Waaghalzen, laat jullie zien! Tover die held naar boven en tijd voor ACTIE!

Geboortejaar: 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013.

Periode kamp: 13 tot en met 17 juli 2020.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 120,00
Basistarief: 120,00 €

Contact

E-mail
froosadventure@outlook.be
tel.
0477 65 85 09

Organisatie

Froos Adventure

Filter op categorie