Theater Harbalorifa - Twist

Harbalorifa brengt onverschrokken en met dramatische passie het enige echte vervolg op Oliver Twist, één van de meest bekende verhalen van Charles Dickens, over een arme weesjongen in het 19de-eeuwse Londen, met wie het volgens Charles Dickens uiteindelijk na een reeks zware beproevingen allemaal goed afliep.

Maar liep het nog steeds goed af met onze vriend Oliver, pakweg vijftien jaar later? Hij is een knappe jongeman, niet onbemiddeld, aan het begin van een beloftevolle carrière, in het vizier van Cupido, en met nog hier en daar nog contacten uit zijn vroegere Londense straatboefjesbestaan… daar moeten toch meer spannende dingen mee te beleven zijn dan dat het - gewoon oersaai - allemaal goed afliep? En daar moet de misdaad toch minstens om de hoek loeren?
Moord? Check. Waar? De feestzaal van het Victoriahotel tijdens een dinnerparty. Wapen? Vergif, zo lijkt het. Wie? Goeie vraag.
Schud de detective in u wakker. Achttien spelers serveren u een victoriaans gemarineerde whodunit à la Dickens, met een vleugje Agatha Christie en zelfs een snuifje Fawlty Towers…

Tekst en regie: Els Borms

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; - 12 jaar: 5,00 €

Waar

CC de Steenoven

Inschrijven

E-mail
info@harbalorifa.be
Bel naar
0495-30 43 87
Website
http://www.harbalorifa.be

Organisatie

Theater Harbalorifa Herzele vzw

Filter op categorie