Babyfestival

Op zondag 11 november organiseert KOKON een uniek babyfestival met een belevingsparcours voor baby's en peuters tussen 0 en 2,5 jaar. Kom samen met jouw baby genieten van een heerlijke, geborgen en ontspannende namiddag in KOKON. Een parcours vol prikkels, fantasie en spel.

Op het programma staan onder een workshop babymassage (tot 9 maand) en actieve peutersessies door Céline Hutse van Groeien & Bloeien, babytheater van Kukulu en een fotoshoot door fotografe Lies Boelaert. We voorzien aangepast speelhoekjes, een hartig middagbuffet en groenten- en fruitpapjes voor de allerkleinsten. Uniek is de performance van theater Kukulu met de voorstelling 'Op zee'. Op zee is een theatervoorstelling voor de allerkleinste kindjes. Het is de eerste ervaring met theater, muziek, poppen en vooral een bijzondere tijd samen met papa en/of mama. Ontmoet de drie matrozen en ontdek het reilen en zeilen van hun leven.

Inbegrepen in de prijs: per volwassene maximum 1 baby/peuter inclusief alle activiteiten, alsook de fotoshoot (de foto's zijn achteraf aan te kopen).

Mogelijkheid tot middagbuffet (soep, quiche, salade, brood, pistolés, kaasplank en charcuterie) aan 17 euro p.p..

Programma:
- Voorstelling #1 Kukulu: 11u00 (max. 12 kinderen)
- Peutersessie #1: 12u00 (max. 8 kinderen)
- Babymassage #1: 12u30 (max. 8 kinderen)
- Voorstelling #2 Kukulu: 13u30 (max. 12 kinderen)
- Babymassage #2: 14u30 (max. 8 kinderen)
- Peutersessie #2: 15u00 (max. 8 kinderen)
- Voorstelling #3 Kukulu: 16u00 (max. 12 kinderen)
- Middagbuffet: tussen 12u00 en 13u30. Groenten- en fruitpapjes: doorlopend

Bestel jouw ticket voor het babyfestival via mail. Geef jouw uur van voorkeur door voor de voorstelling en de babymassage of peutersessie (we proberen ons aan de uurregeling te houden maar voorzien nog een beetje speling om te wisselen van sessie).
Gelieve bij inschrijving ook te vermelden indien u al dan niet interesse heeft in de fotoshoot.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Tickets

Organisatie

Kokon

Filter op categorie